Evce Bebek Tarhanası

290,00

290,00

Sepete Ekle
HEMEN AL
  • Teslimat & Değişim

    Teslimat

    SM Doğal Ürünler olarak kargolarınızı zarar görmeyecek şekilde paketleyip aynı gün kargoya veriyoruz. Ürünleriniz MNG Kargo ile ödeme seçeneğinize göre size gönderilir. Yoğunluğa bağlı olarak kargolar 2-3 iş günü içinde evinizde!

    Değişim

    SM Doğal Ürünler güvencesiyle alışveriş yapmak ayrıcalık! Memnun kalmadığınız ve ya sorun yaşadığınız ürünlerde değişim garantisi!

    Destek

    • Sorularınız ve/veya endişeleriniz varsa bize bildirin.
    • Email: [email protected]
    • Telefon : +90 533 666 91 75
  • Sorunuz mu var?
Category:

Ücretsiz Kargo

1000 TL Üstü Alışverişinizde
Kargo Ücretsiz

100% Doğal Ürünler

Sağlık Bakanlığı Onaylı
Organik Ürünler

Güvenli Alışveriş

Kapıda Ödeme ve
Değişim Garantisi

BEBEK TARHANASI / 350 gr

Ev-Ce Sapanca Refibey’in Bebek Tarhanası mevsiminde toplanan domates, pırasa, ıspanak, havuç, maydanoz, kırmızı biber Kırkpınar Köyü’nün süzme yoğurdu ve unuyla birleşiyor. İçerisine bahçemizde yetişen nane ile lezzet veriyoruz. Her gün yoğurarak, Güneş’te özleşmesini sağlıyoruz. Bebeklerin ek gıda sürecine geçişte birçok sebzeyi içermesiyle annelerin işini kolaylaştırıyor. Kışın bağışıklık yükseltici, iç ısıtan Bebek Tarhanamız en güvendiğimiz ürünlerden biri.

6 ay üstü bebekler için besleyici ve vitamin kaynağı bir besindir. Ürünümüz güneşte kurutulmuş olup D vitamini içermektedir. Yağ ve tuz ihtiyaca göre kullanılmalıdır. Et suyu ilave edilebilir. Bebekler için özel olarak üretilmiştir. Serin ve karanlık yerde muhafaza edilmelidir. Açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilmelidir. Tatlı tarhanadır. Tuz, katkı maddesi, koruyucu, aroma verici, renklendirici bulunmamaktadır.

İçindekiler: Un, yoğurt, domates, ıspanak, pırasa, soğan, havuç, maydanoz, nohut, kırmızı biber, nane.